Ullatti IF

Alla inlägg den 29 maj 2014

Av Ullatti Idrottsförening - 29 maj 2014 06:59

Ifall inte nån sätter fart!

Nu vågar vi påstå att sommaren är här och för oss i UIF innebär det en kortare semester innan vi börjar ta tag i den nya årstidens aktiviteter där nationaldagen ligger närmast.

Vi i UIF har gått ut med att vi har massor av planer och ideer tidigare och vi lovar att ni inte kommer att bli besvikna. Vi har bl,a två riktigt stora nyheter som vi kommer att presentera längre fram. Tills vidare så är idrottslektionerna det enda som är aktivt inom UIF eftersom vi i styrelsen har tagit en kort semester inför sommarens alla aktiviteter och vi hoppas att vi ska kunna göra så att dina släktingar i söder säger i år "vi kommer upp" istället för att du åker ner.

Vi körde sista innebandy träningen i nya skolans gymnastikhall igår och kommer från och med nästa vecka att köra fotbolls träning (varierat med olika lekar) på fotbollsplanen utanför gamla skolan. Samma tider som tidigare (Onsdag mellan 17.00-18.00)

Vi kommer som sagt att komma med mer info om kommande aktivitet (Ullattibladet kommer inom kort med information om nationaldagen och midsommarjippot) och vi kommer meddela mer info både här på bloggen och på vår facebook sida i god tid så vi hoppas vi ses i byn i sommar!

HA EN RIKTIG SKÖN SOMMAR NU!

Ovido - Quiz & Flashcards