Ullatti IF

Alla inlägg den 13 maj 2014

Av Ullatti Idrottsförening - 13 maj 2014 22:56

 


Idag på logen så var det bygdemöte där representanter från Landsbygd i centrum kom och presenterade deras projekt. Projektledare för landsbygd i centrum Jennie Svensson och utvecklingsekreterare Roland Axelsson kom och berättade sina idéer om vad man vill göra och hur vi ska göra det. 


Under mötet så fick vi höra Jennie Svensson och Roland Axelsson berätta om Landsbygd i centrum projektet och deras vision, dom berätta även hur man ska tänka för att en bygd och förening ska samverka med andra byder och föreningar för att på ett så succesivt sätt skapa utveckling inom bygden.


Sen skapade vi även Ullatti visionen där en mindre grupp på 5 personer kommer att träffas och prata om vad vi behöver i bygden och sen arbeta fram en plan för att förverkliga den. I den här gruppen så är det Alexander Mickelsson, Anette Åström, Arne Johansson, Anne-Maj Mickelsson och John Ömalm som tar hand om dessa frågor


             

KLICKA PÅ EN BILD FÖR ATT GÖRA DEN STÖRRE!


Sedan fick vi även diskutera dom viktigaste frågorna där vi pratade om mackens överlevnad, elljusspåret, dom öde husen i byn, en gångstråk och distrikt mottagning och hur vi ska göra för att få igenom dessa frågor tillsammans med kommunen.


Detta är bara början på vår väg att utveckla Ullatti till en levande och aktiv by!

Av Ullatti Idrottsförening - 13 maj 2014 11:34

Idag är det bygdemöte på logen klockan 18.00 och vi vill se att logen fylls med folk, vi tänker ge er en inspirerande kväll där vi ska prata om bygdens framtid och hur vi ska göra för att komma dit, alla idéer är välkomna och inga frågor är för dumma så vi hoppas verkligen att ni kommer!

Ullatti IF är en liten förening på frammarsch och trots att intresset kring föreningen växer så är vi bara en förening, detta möte är till för bygden Ullatti och för oss och för er som bor och lever här. Vi vill att Ullatti utvecklas och skapar möjligheter för varje individ att plocka fram sina bästa förutsättningar för att lyckas vare sig det gäller fritid, arbete, hobby eller på något annat sätt som gör den du är till just den du är.

Vill vi satsa på turism? Vill vi öppna ett café? Vill vi fixa ljusen på elljusspåret? KLART VI VILL!
Även om det är svårt eftersom allt kräver tid, pengar och engagemang men vill vi göra nåt här i byn så måste vi vilja det, visa det och framförallt göra det tillsammans.


Vi vet att en del inte kan komma till det här mötet och vi önska att det fanns en dag och tid som passar alla men vissa har jobb, barn eller så kanske man är bortrest. Ni är inte glömda och ska inte tro att eran röst inte hörs. Alla med förslag är välkomna att berätta det för oss och dela med sig av byn och det kommer att komma fler tillfällen, ni kan även skicka mail till ullatti.if@gmail.com eller ringa/smsa till 073-0855233 så skriver vi upp det (gör ni det innan klockan 17.30 så kan vi ta upp det på mötet idag)

KOM TILL LOGEN 18.00

Ovido - Quiz & Flashcards