Ullatti IF

Alla inlägg den 5 juli 2014

Av Ullatti Idrottsförening - 5 juli 2014 03:14

 


Vi satsade stort med dom absolut minsta marginalerna man kan använda sig av, här är resultatet!

Vi känner oss väldigt glada att det finns så fantastiska människor som ställde upp OCH att det fanns dom som önska att dom också fick vara med men av olika anledningar inte kunde. Ullatti är "DEN LEVANDE LANDSBYGDEN" och vi kommer att göra ytterligare ett försök till under sommaren och då ställer vi frågan. KAN VI SLÅ DETTA? SVAR JA!!!


Under prick en vecka så annonserade vi ut via UIF facebook sida och här på bloggen att vi kommer att ta en enorm gruppbild med folk från bygden, dagen innan så annonserade vi ut genom att hänga upp vid kiosken, affären, anslagstavlor och vid några brevlådor att vi skulle göra detta. Resultatet blev att ca 40 personer dök upp vid Ullatti logens parkering (40 av ca 250 invånare är väldigt bra).


Vi kommer att göra om detta i sommar, det blir någongång under augusti månad på en helg och då ska vi satsa rejält så att ALLA kommer att veta att det kommer att bli en gruppbild vid Ullatti logens parkering.

Vi ska även se till att det blir någon form av aktivitet inne i logen också som ett tack för att man ställer upp och är med på detta.


Vi vill tacka alla som deltog i denna gruppbild och vi vill även tacka Holger på kiosken och Håkan på affären för hjälpen att annonsera ut om detta. Tusen tack och så syns vi igen på parkeringen utanför logen i Augusti!

Ovido - Quiz & Flashcards