Ullatti IF

Alla inlägg under augusti 2014

Av Ullatti Idrottsförening - 4 augusti 2014 19:05

Under lördagen så spelades VeteranMästerskapet i fotboll i Skaulo och där gick det obesegrade Ullatti IF och vann finalen med 3-1 mot Gällivare SK

På bilden, uppe från vänster: Andreas Johansson, Fredrik Isaksson, Magnus Nilsson, Kent Nedergård, Dennis Eriksson.
På knä från vänster: Patrik Olofsson, Anders Lindkvist, Torbjörn Tallfjärd, Per Rantapää, Joon Karlsson.
Liggande: Jonas Wennebjörk.

GRATTIS GUBBAR, BRA JOBBAT!!!

Av Ullatti Idrottsförening - 4 augusti 2014 03:36

Tack Robert Salomonsson för den fantastiska föreläsningen, ni som missade detta missa något riktigt bra

Under föreläsningen så fick vi höra hur allt börja, hur han lever idag och olika historier från hans egna erfarenheter under lyckade jakter och även om jakter där det har kunnat gå riktigt illa.

Om ni missa detta evenemang eller om ni är sugna på att höra mer så kommer Robert att vara i Piteå under Nolia imorgon!

Vi vill även tacka Handlar'n (Mäkis livs), Ullatti kiosk och bensin, Nattavaara Hembygdsförening, Kompeluslehto Service (KLS), Visit gellivare lapland och alla godhjärtade som var och hjälpte till att göra detta möjligt!

Även ett stort tack till alla som kom och lyssnade. Här är några bilder från föreläsningen!

Av Ullatti Idrottsförening - 3 augusti 2014 04:57

 

Idag är det dagen som många har väntat på, när Robert Salomonsson från Jakt För Livet ska hålla sin föreläsning i vad vi hoppas blir ett fullsatt Ullatti Logen.

Föreläsningen är klockan 18.00 idag och vi kommer öppna portarna 17.00 (inte 16.00 som vi felaktigt skrev i ett tidigare inlägg) Vi kommer stänga portarna 18.00 (eller tills logen blir fylld) så var i god tid för att säkra din plats och för att inte missa något.

ENDAST KONTANTER, vi hoppas att vi inte behöver neka någon inträde för att man vill betala med kort men vi är trots allt en liten förening och kortläsare är en kostnad, vi hoppas inskaffa en nån gång i framtiden men tyvärr inte nu...

Ullatti logen tar max 500 personer MEN av säkerhetsskäl så tar vi bara in så pass många som får stolar. Vi vill hålla utgångsdörrar och sidogångar fria om logen behöver utrymmas!


I slutet av föreläsningen så kommer vi att dra vinnaren till Robert Salomonssons nya signerade film "Jakt För Livet - Björn & Lo III" och lotter kan ni köpa vid fiket. För den som inte har tur i spel så kommer Robert även att ha med sig sin nya film till försäljning.

Med det sagt, vi hoppas att ni kommer få en sjuhelsikes trevlig kväll och så önskar vi er välkomna!!! :)


   

Ovido - Quiz & Flashcards