Ullatti IF

Alla inlägg den 23 augusti 2014

Av Ullatti Idrottsförening - 23 augusti 2014 09:59

 


Tidigare i sommar så anordnade vi ett event där alla i Ullatti skulle samlas på Ullatti logens parkering för att ta vad vi hoppades skulle bli den största gruppbild en bygd norr om polcirkeln någonsin har tagit, det kom 40 fantastiska människor och vi anser att det blev en dundersuccé. Nu vill vi testa om vi kan göra om detta fast med ännu mer folk (helst med alla som bor i Ullatti tillsammans med grannbyarna)


Detta är ett enkelt evenemang och egentligen bara en rolig sak som från början inte var tänkt att bli något större men efter fler förfrågningar så har vi bestämt för att satsa ännu mer, men då kommer vi att behöva din hjälp. Sprid ordet till familj, släkt och vänner (glöm inte grannarna).


Vi gör inte detta som förening, vi gör detta som bygd!


NU PÅ LÖRDAG DEN 30 AUGUSTI

KLOCKAN: 13.00 (samling klockan 12.50)

ULLATTI LOGENS PARKERING


Vi kommer att ha logen öppen för fika, saft och varma drycker för alla som kommer.

Av Ullatti Idrottsförening - 23 augusti 2014 09:54

 


Detta är en bild från Landsbygd i centrums facebook sida och den är tillägnad till alla i Ullatti som engagerar och hjälps åt för att skapa en bättre framtid om det så är stora eller små projekt, om det så är för en förening eller bara genom att hjälpa grannen. Ni gör en sjuhelsikes bra jobb och ni ska känna er uppskattade och fortsätta göra det ni gör.


Ovido - Quiz & Flashcards