Ullatti IF

Alla inlägg under september 2014

Av Ullatti Idrottsförening - 23 september 2014 00:25

 


Hej kära vänner, vi har nu skapat en egen hemsida. Denna blogg var tänkt att vara som en hemsida för alla som inte hade facebook men vi upptäckte att det var svårt att samla all information här ju fler inlägg vi la in så därför har vi nu fixat en riktig hemsida där all information om UIF och om Ullatti i allmänhet kommer att finnas.

 

Ta gärna en titt och meddela oss vad du tycker. Adressen är väldigt enkel WWW.ULLATTIIF.COM

Om hemsidan funkar och ni är nöjd så kommer vi att lägga ner denna blogg för att göra det enkelt för både er och för oss, tills vidare så kommer denna blogg inte att användas lika aktivt utan vi satsar på hemsidan.

 

Där kan ni hitta alla Nyheter om kommande aktiviteter, senaste Ullattibladet, info om Ullatti Logen och en massa annat roligt.

Av Ullatti Idrottsförening - 19 september 2014 08:44

Då öppnar vi återigen portarna till årets fredagscafe!

Det är samma öppetider som vanligt
17.00-19.30

Av Ullatti Idrottsförening - 17 september 2014 06:43

Ullatti IF är nu klart för tomtarnas vinterspel som håller till i Gällivare, vi kommer att sälja den nya Ullatti boken, bakelser och försöka komma på någon aktivitet

Vi i UIF ser verkligen fram emot detta och hoppas naturligtvis på mycket folk, detta är en unik möjlighet för oss att göra reklam för vår bygd som redan är väldigt omtalad (på ett positivt sätt). Vi kommer naturligtvis att ordna massor av aktiviteter i Ullatti under vintern där vi bland annat kommer att fira att UIF fyller 75 år med ett stort jubileum, det kommer endast att vara för medlemar så om ni inte har medlemskort så kontakta någon av oss för att fixa det, det kostar 50:- och vi lovar att ni inte vill missa det!

Av Ullatti Idrottsförening - 16 september 2014 06:24

Vi har fått ett riktigt roligt mail från DFDB (Dundretbuggarna) dom vill under hösten eller våren komma till Ullatti logen för att ha buggkurs.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill lära dig att dansa, denna kurs är för både den oerfarna som för den lite mer erfarna dansaren, det kommer bli fantastiskt roligt och en chans du inte får missa!

Vi kommer att komma ut med info om när det blir och hur mycket det kostar längre fram.

Av Ullatti Idrottsförening - 16 september 2014 06:01

Onsdag den 1 Oktober så kommer vi att starta årets innebandy säsong för barn och ungdomar. Alla som vill spela (även föräldrar) är varmt välkomna till nya skolans gymnastikhall för att spela innebandy. Det är gratis att delta så dyk bara upp!

Av tidsbrist så kunde vi inte ha vår fotbolls träning nu under sommaren men vi ska försöka igen nästa sommar, nu under hösten och senare till våren så kör vi innebandy träning och senare till vintern när vi har is i rinken så kommer vi att starta den efterlängtade hockey / skridsko träningen (blir det för kallt ute så är det innebandy eller lekar inne i nya skolan som gäller)

Av Ullatti Idrottsförening - 8 september 2014 15:41

Hej alla vänner, eftersom det är älgjakt så har vi haft svårt att få täckning att uppdatera er här på bloggen. Men som tur så har facebook funkat men här är en uppdatering av den senaste tidens hämdelser!

ULLATTI MACKEN BLIR KVAR!
Styrelsen för den ekonomiska föreningen har klarat minimum kraven och fått ihop ÖVER 250 andelar på bara 24 dagar, detta betyder att mackens framtid nu är säkrad och går mot en ljus framtid. Detta är en fantastisk bedrift som vi tillsammans har lyckats åtstakomma. Vi i UIF har egentligen inget med styrelsen att göra utan vi är endast med och hjälper till för den som undrar.

FOTOGRAFERINGEN!
Här är bilden från fotograferingen på ullatti logens parkering, vi vill tacka alla som ställde upp!


LOPPIS PÅ LOGEN!
Lördag den 6/9 så var det loppis inne i logen, det kom massor av folk och även några raggarbilar. Ett uppskattat event som vi absolut kommer att ordna fler gånger.

Ovido - Quiz & Flashcards