Ullatti IF

Alla inlägg den 9 juni 2014

Av Ullatti Idrottsförening - 9 juni 2014 17:50

Dom äldre på ålderdomshemmet bergsgläntan tycker att det är svårt att sova på kvällar och nätter när det kör motorcross, fyrhjulingar och mopeder precis mellan nya skolan och bergsgläntan. Därför uppmanar vi alla att sluta köra där så att dom äldre kan få sova

Sommaren är här och då kommer även alla motorfordon som fått stå hela vintern fram och det tycker vi är roligt, men till en viss gräns. Vi har stora problem när det varvas och gasas på så att öronen nästan ramlar av och det är INGEN som tycker det är varken häftigt eller imponerande.

Spela inte för hög musik eller stöka ner av dom allmäna platserna (ex: Myllyranta) för det gör ingen nytta och i värta fall så måste vi ta bort alla vindskydd efter älven och det blir en irriterad stämning som slutar med bråk. Kör gärna era mopeder eller fyrhjulingar efter vägarna men håll ljudnivån nere, förstör inte gräsmattor eller slit ner asfalten och ANVÄND HJÄLM för råkar ni ut för ett olycka så kan inte ens en högre makt hjälpa er om det skulle vilja sig riktigt illa.

Visa respekt, ha omdöme och för allt i världen var rädd om er på vägarna för ni riskerar inte bara era liv utan även alla andra som vistas på vägarna!

Ovido - Quiz & Flashcards