Ullatti IF

Alla inlägg den 24 april 2014

Av Ullatti Idrottsförening - 24 april 2014 14:44

 

Tisdag den 13 Maj (vecka 20) klockan 18.00 så kommer Landsbygd i centrum att komma till Ullatti logen för att tillsammans med oss i UIF hålla det absolut första bygdemötet och där är alla välkomna!

Ullatti tar täten och är först ut av alla byar med att ordna ett bygdemöte tillsammans med Landsbygd i centrum och detta möte är tänk att bli inspirerande kväll där landsbygd i centrums representant Jennie Svensson och Ullatti IFs Alexander Mickelsson och Arne Johansson kommer att berätta lite om Landsbygd i centrum och om Ullatti IF vision om Gällivares landsbygd och vad vi hoppas kunna uppnå med detta projekt och mycket mer.

Här har även du som kommer möjlighet att ställa dina frågor till oss.


 

(Landsbygd i Centrum, Jennie Svensson)


ALLA ÄR VÄLKOMNA och vi i UIF kommer naturligtvis att bjuda på fika till alla som kommer så vi lovar att du absolut inte vill missa detta!


Landsbygd i centrum är ett samarbete mellan Gällivares landsbygder där Ullatti, Nattavaara, Tjautjas, Hakkas, Dokkas och Soutojärvi tillsammans med Gällivare kommun ska bidra till en bättre landsbygd.

Vi i Ullatti IF är som sagt stolta över att vara med i detta projekt och satsar helhjärtat för att göra våran bygd större och bättre!


13 Maj klockan 18.00 i Ullatti logen

 

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards