Ullatti IF

Alla inlägg den 9 mars 2014

Av Ullatti Idrottsförening - 9 mars 2014 23:34

Det blev en succé i det soliga men mycket blåsiga vädret, det kom mycket folk till årets trekantslopp och det blev nytt deltagande rekord ute i skidspåret, totalt från alla byar så deltog 124 stycken (Ullatti 36 st, Hakkas 70 st, Sammakko 18 st) så det går åt rätt håll. Ungefär samtidigt vid 11 tiden så startade även friluftsdagen med Ullatti IF för att fira att UIF fyllde 75 år och även det blev en riktigt succé där det kommer mycket folk som åkte skoter, pulka, skidor, åt hamburgare och köpte våra fina jubileums tröjor (läs mer om det lite längre ner). Vi hoppas naturligtvis att vi ska kunna göra något liknande även nästa år men då hoppas vi naturligtvis på ännu mer folk, lite bättre väder och mer aktiviteter.

 

En del bilder togs även på plats och det är dom ni kan se här nere, tusen tack alla som kom och även tusen tack till alla medhjälpare som var med och bidrog till denna fantastiska dag (ingen nämd, ingen glömd)!

 

JUBILEUMS T-SHIRT:

Totalt så sålde vi 27 st t-shirt den här dagen och efterfrågan har varit stor och det har även sålts tröjor efter trekantsloppet så nu har vi inte många kvar. Dom tröjor som blev kvar efter trekantsloppet kommer att säljas under kommande fredagscafe. Vi har bara kvar t-shirtar med Ullatti IF logan på och här nedan kan ni se vilka storlekar som finns kvar att välja mellan.

Small: 4 st

Medium: 4 st

Large: 2 st

Finns inte din storlek med? Skriv då en kommentar här, får vi in tillräckligt med förfrågningar så kommer vi att beställa in fler tröjor.

 


                                           

Ovido - Quiz & Flashcards